Projecten van de overheid zijn vaak groot, langdurig en complex. Zo complex dat er capaciteit van buitenaf moet worden ingeroepen. Capaciteit die niet altijd binnen de overheid voorhanden is. Die heel relevant is voor de ontwikkeling van de samenleving en waar de overheid zijn functie als regisseur uitstekend kan uitoefenen. Bijvoorbeeld als het erom gaat creativiteit te ontplooien, een frisse blik van buitenaf te introduceren of bijzondere kennis in te zetten. Om de inspiratie binnen te halen waarmee u de ambities van de overheid kunt realiseren.

Maar hoe komt u als overheidsinstantie in contact met de juiste bedrijven? Hoe selecteert u samenwerkingspartners? Hoe geeft u die samenwerking vorm op een manier die voor iedereen zijn vruchten afwerpt?

Tedner helpt overheidsinstanties in hun zoektocht naar exact de juiste samenwerkingspartners. Dat doen we in een aantal stappen, die beginnen bij het definiëren van de juiste vraagstelling, via het inrichten van de juridische kaders tot en met het bieden van ondersteuning tijdens de uitvoering van uw project. Turn key.

Klik hier als u een keer vrijblijven met ons wilt sparren of als u een offerte wilt aanvragen.

Klik hier als u meer wilt weten over onze diensten voor de overheid.