Veel ondernemers dromen van grote klanten. Opvallend genoeg blijkt de overheid vaak die klant te zijn. Dat is terecht, want werken voor de overheid heeft grote voordelen. Het is een trouwe klant, ze betalen altijd, vormen een parel in uwportfolio en ze doen maatschappelijk relevante projecten. Projecten die ertoe doen. Een geweldige basis voor de continuïteit van uw onderneming.

Toch lijkt het voor veel ondernemingen bijna onmogelijk om vaste voet aan de grond te krijgen bij de overheid. Ondernemers zien grote problemen als het erom gaat met de overheid samen te werken. Ze zien de overheid als een logge organisatie die het papierwerk van een project belangrijker vindt dan de uitvoering ervan. Dat is begrijpelijk, maar niet altijd terecht.

Tedner helpt ondernemers in hun wens een langdurige samenwerking met de overheid aan te gaan. Dat doen we in een aantal stappen, die beginnen bij het onderzoeken van uw exacte vraag, via het selecteren van de juiste tender tot en met ondersteuning bij de uitvoering van uw project.

Wij weten dat u als ondernemer snel wilt schakelen. Klik hier en zet uw eerste stap op weg naar ‘Contract happiness’.

Klik hier als u meer wilt weten over onze diensten voor ondernemers.